Nieuws

 

 

Burbanks Capital en Prof. Dr. Pedro Brugada slaan handen in elkaar

Gezondheidszorg is voor ons als coöperatie zonder enig voorbehoud verbonden aan duurzaamheid en kwaliteit. Daarom zijn we op zoek gegaan naar de omgeving en mensen die zonder enig voorbehoud beantwoorden aan deze normen. IJsland is de absolute winner binnen de zone van de Europese Economische Unie en moet slechts Noorwegen voor zich uit laten gaan.

Zopas werd bekendgemaakt dat Burbanks Capital en Prof. Dr. Pedro Brugada de handen in elkaar hebben geslagen voor de realisatie van een uniek medisch centrum in IJsland, genaamd MCPB oftewel Medisch Centrum Pedro Brugada ( Zie voor meer informatie de downloads op deze pagina). De wereldberoemde Belgische hartspecialist Pedro Brugada zal daar vanaf de opening met zijn gespecialiseerde teams, zo het kwalitatief, medisch toerisme met bestemming IJsland-het gezondste land ter wereld- aanwakkeren.

Dit project beantwoord aan alle normen en waarden waar wij voor staan. Alle deelnemers, zowel lokaal als internationaal dragen maximaal bij om voor de toekomst een kwalitatief constante en duurzame zorg te kunnen blijven verlenen.

De nationale en internationale pers besteedt uitvoerig aandacht aan dit fantastische project.

Burbanks Capital, de coöperatieve investeringspartner met een uitgesproken visie

Samen staan we sterker !

Burbanks Capital - met als rechtsvorm de Coöperatie- is een autonome organisatie van personen die zich vrijwillig verenigen om hun gemeenschappelijke economische, sociale en culturele ambities te realiseren. Dit door middel van een onderneming waarvan ze samen eigenaar zijn en die ze democratisch controleren. Daarbij staat een voortdurend streven naar een echte duurzame economie en samenleving centraal. Een samenleving waarin het ondernemerschap gezien wordt als het houden van een aandeel in elkaar.

En zo staan we samen sterker!

Downloads
Copyrights ©2015: Coöperatie Burbanks Capital U.A.